fbpx

Bolgarija Dan 3

Dan 3:
Laurovi šopki: 1
Število mokrih majc: 9
Število pokalov: 2

Ura je 9.30, 32 stopinj, hladen bazen in sončni žarki. Vsi smo občutno temnejši saj nas je učeraj sonček lepo obarval. Pripravljamo se na tekmovanje ob bazenu – tekmovali bomo v skokih.
Še zadnjič poskusimo skok in zdaj gre za res! Sodniki nas gledajo, pripravljeni na ocenjevanje vsak s svojim hladnim koktejlom.
Najprej pokazemo najlepši skok- zmaga gre Ceci. Naslednja kategorija: Najbolj smešen skok: Zmaga Primož, ki za svoj skok na trebuh z obrati prejme vse možne točke. Zadnja kategorija pa je bila najtežji skok, v kateri je zmagal Timotej s svojimi PERFECT dvemi in pol obrati v vodo.
Tekmujemo tudi v tem, kdo več časa drži stojo na robu bazena, kjer prepričljivo zmaga Meta. V mostih nazaj na robu bazena pa zmaga Ančka, ki je v tej kategoriji nepremagljiva.
Zakaj imamo toliko energije po tako napornem dnevu ob tej jutranji uri? Danes smo si privoščili uro več spanca.
Kosilo. Daša zatopjena v svoj jogurt ne opazi, da se ji z vrčem rož približuje Primož. Tla ji spodnese s stavkom: “Hi, I’m Lauro”. Lauro= potencialni snubec , katerega ji vsi vneto iščemo že od prvega dne. Popokamo od smeha in že šibamo na plažo.
Nekateri se nastavimo se sončnim žarkom, drugi tečemo po sladoled in ledene kave, spet tretji pa na vodno odbojko.
V pesek zakopamo Katjo, ki jo tako dobro zakrijemo, da jo skoraj izgubimo.
V vodi norimo in uživamo dve uri, ki nam prehitro mineta, za veliki finiš pa še enkrat na banano in že nas čaka večerja.
V amfiteater prispemo ob 20:00 kjer zadnjič ponosno dvignemo našo zastavo in visoko držimo tablo z napisom Salto Slovenija. Poteka zadnja povorka zato poskrbimo, da smo danes še glasnejši in ne le, da Bobo drži Katjo čez dve ulici, danes smo ji v roke dali tudi našo zastavo s katero je ponosno pomahala. Še zadnjič zatresemo Bolgarska tla z vzkliki: “Kdor ne skače ni Slovenc, hej, hej, hej!”
Nastopamo sedmi po vrsti, zadnjič se postavimo na svoja mesta, globoko udihnemo in že začne glasba naše točke.
Luči reflektorjev in močen aplavz-ne moremo verjeti, da je za nami še zadnji nastop.
Posedemo se na stopničke in si ogledamo še preostale točke. Na koncu pa podelitev. Prejeli smo kar dve nagardi: Bobo je postal najboljši nastopajoči moški, vsi skupaj pa smo si prislužili naslov podprvakov. Ker so nas prehiteli le Bolgari s točko s katero so bili odlični na Bolgarskih talentih, smo presrečni. Na odru naredimo nekaj fotografij, se zahvalimo organizatorjem in se odpravimo po zadnjih nakupih v starem delu Nessebarja.
Ko se še zadnijič ozremo po ulicah in vstopamo v kombije nam je nekoliko težko pri srcu, a se kmalu spomnimo, da jutri že zjutraj odhajamo v najbolj nori Aquapark v mestu, hitro zapremo vrata kombija in se odpravimo spat, da si naberemo moči, da zadnji dan preživimo kar se da noro.