Šalamunov memorial in …

Minuli vikend se je Salto udeležil kar treh tekmovanj. O tekmovanju Pokal Slovenije v gimnastiki za vse smo že pisali in ponosno sporočamo, da je bil v konkurenci 11klubov najbolj uspešni prav Salto 😀

Naše Elitke pa so se udeležile Mednarodnega tekmovanja Šalamunov memorial v Mariboru in Pokal Studenci prav tako v Mariboru.

Katja Janežič in Teja Prodan sta bili povabljeni v ekipo mladink Slovenske gimnastične reprezentance. Prav tako sta bile v ekipo Mlajših deklic povabljene Lea Koren in Brina Lovrečič, ki sta odlično izvajale vaje in ekipno domov prinesle 3.mesto.

Na tem tekmovanju in prvič v mednarodni konkurenci so kot najmlajše deklice za Športni klub Salto tekmovale: Maruša Lovrečič, Lija Koželj, Lana Markežič in Ana Korenika. V konkurenci 42 tekmovalk je Ana kljub padcu z gredi dosegla odlično 10.mesto.

Na tekmovanju Pokal Studenci pa so naše gimnastičarke tekmovale v kategoriji 3.nivo do 10let. Odlično 2.mesto ekipno in posamično 1.mesto Luana Lubinic 2.mesto Pika Vuk in 3.mesto Eva Kavčič.

1.mesto ekipa 6. nivo (Zana Sabadin, Ela Sabadin in Teja Mrak)

Ta vikend je bil res v znamenju Salta. Raztreseni po celi Sloveniji in povsod na najvišjih stopničkah. Dokazano kjer je volja tam je pot tudi do najboljših 🙂

Bravo vsem, ki se potite v Salto telovadnici