Klubsko tekmovanje

Letos smo nekoliko prej priredili naše SALTO KLUBSKO TEKMOVANJE 2018. Namen tega tekmovanja pa ni bil zmagati ampak se se pomerit s tekmovalci, pokazat staršem kaj smo se naučili in izvajat elemente pod pritiskom tekmovanja. Za nekatere prvič za nekatere ne je bilo tekmovanje pripravljeno za naše skupine:
VADBA S STARŠI in OSNOVE GIMNASTIKE, kjer je vsak udeleženec, ki je “odskakal” poligon prejel Salto medaljo.
GIMNASTIKA1 in GIMNASTIKA2 so tekmovale z vajo na parterju, gredi in skoku na trampolinu. Vse so prejele medaljo za pogum, najboljše tri pa tudi pokal.
GIMNASTIKA3 so tekmovale z vajo na parterju, gredi, bradlji in skoku na trampolinu. Skupina je bila razdeljena na dve skupini, mlajše in starejše. To je naša najbolj številčna skupina saj telovadi kar 37otrok.
GIMNASTIKA4 so tekmovale po pravilniku gimnastike za vse in si razdelile mesta
TEKMOVALKE so prav tako tekmovale po pravilniku gimnastike ze vse. Najboljših 6 pa bo Salto zastopalo na Državnem prvenstvu konec meseca maja.
Posebej so tekmovale še nivojske vaje 5. In 7.nivoja, ki so pa že precej zahtevne.
ELITKE so tekmovale po mednarodnem gimnasticnem pravilniku in je za njih bila še ena tekma pred Pokalom Slovenije v športni gimnastiki, ki bo potekalo 9.6.2018 v Rušah.
FANTJE so se delili v kar tri kategorije. Mlajši ki so prikazali parterno vajo in skoka na kanvasu.
Starejši, ki so že tekmovali gimnasticne vaje in mladinci ki so prav tako pokazali težke gimnastične vaje. Najboljše smo nagradili tako z aplavzom kot z medaljami in pokali.
Razdelili smo vse in pričarali ponosne nasmeške tako otrok kot staršev 🙂
Hvala ker ste del nas naše velike Salto družine 😀