fbpx

Špela Vasič – Stepančič

Sem Špela Vasič Stepančič, otroci mi včasih pravijo kar »mUČITELICA«, saj sem tista katera poskrbi za red, disciplino v telovadnici in najlepši del gimnastike vaje za moč 😉 Rojena sem 13.5.1990 v Kopru, živim pa v Izoli. Z gimnastiko sem se prvič srečala pri štirih letih in od prvega dneva dalje jo vzljubila. V petnajstih letih sem tudi večkrat dosegla naslov državne prvakinje. Dolga leta treningov in tekmovanj so mi prinesla veliko znanja in izkušenj, katere želim prenašati na mlajše generacije. Pri petnajstih letih sem opravila prvo izobraževanje s področja gimnastike in sicer vaditeljski tečaj.

Leta 2012 sem opravila še izpit TRENER GIMNASTIKE , čez 2 leti, torej leta 2014 še izpit TRENER GIMNASTIKE 1. Med leti 2012 in 2013 sem poučevala tudi cheerleading oz. navijaštvo. Zaključila sem tudi magistrski študij na Naravoslovno tehniški fakulteti v Ljubljani.

[quote]Delo z otroci me veseli in želim si, da bi čim več otrok in odraslih vzljubilo gimnastiko na pravi način in uživali v vseh njenih čarih.[/quote]