fbpx

Doživetje za poletje!

26.07.2021 -31.07.2021

Športni klub Salto bo tudi letos organiziral poletni gimnastični kamp, kjer se bomo poleg zabave naučili še veliko novih gimnastičnih vragolij.

Kako bo potekalo?

Skupino bodo vodili izkušeni trenerji in pomočniki, ki bodo zagotovili, da bo ta čas ostal otrokom za vedno v lepem spominu. Treningi bodo potekali vsak dan, tri ure zjutraj in popoldan (odvisno od izletov) preostali čas pa bomo aktivno porabili. Spoznavali bomo okolico, se učili novih veščin, se družili in se predvsem ZABAVALI!

Zabava & druženje

Vključevanje otrok v poletne kampe je pomembno saj se tukaj otroci dobro počutijo, družijo se z vrstniki in ukvarjajo s športom, ki jim je všeč in pri katerem so lahko uspešni.
V kampu se tako tkejo nova prijateljstva, uspehi, debate, klepeti in morda tudi prve ljubezni 🙂

Trenerji

Salto treninge vodijo izkušeni in za to vsposobljeni trenerji športne gimnastike. Vedno je poskrbljeno za zadostno število trenerjev prisotnih na trenibgu, za varnost in za spodbudne besede. Treningi so prilagojeni vsakemu posamezniku, zato pričakujte hiter gibalni napredek pri otroku.

Potek kampa

Vsako jutro nas ob 8h pričaka slasten zajtrk, nujno se še malo poigramo in se pripravimo za trening. Trening na kateremu se ogrejemo z zabavnimi igricami, odplešemo našo poletno koreografijo in se razgibamo. Skupine razdeljene po znanju bodo tekom treninga izvajale vaje na partreju (akrobatika), trampolinih, gredeh in pri trenerju Žanu zaplesale. Kar hitro je kosilo, ki je prilagojeno okusu otrok. Vsak dan imamo popoldne drugačno zabavno dejavost, od izleta v napihljivi svet do najbolj zabavne barkice kjer se vsi spremenimo v gusarje. Zadnji dan ko smo že vsi prijatelji pa imamo zvečer pižama zabavo kjer našo dvorano spremenimo v pravi disco. In že je konec super tedna in vsi polni novih doživetij iščemo po spletni strani Salta kaj ve še dogaja pri nas čez poletje. In veste kaj? Nič ne skrbite celo poletje ste lahko z nami.

SALTO - DOŽIVETJE ZA POLETJE

Starši v službo, otroci pa na najbolj zabaven poletni kamp na obali! 

KDAJ ?

6 dnevni gimnastični kamp od 26.07.2021 do 31.07.2021

CENA ?

CENA za 6 dni - 180€
(od 8h- 16h, zajtrk, trening, kosilo, zabava, malica izleti,..)

Zabaviščni park na vodi,
Pižama party v telovadnici (prespimo),
Gusarski dan na barčici + kopanje,
Ogled filma v kinu,
In še mnogo zabavnih dejavnosti

RAZPRODANO