fbpx

Doživetje za poletje

18.07.2022 - 23.7. 2022

Ste pripravljeni na novo poletno pustolovščino?

Ali bo letošnje poletje bolj aktivno?

Tudi letos je Salto pripravil poletni tabor, poln zabavnih dogodkov, ki jih vaš otrok ne bo želel zamuditi. To je odlična priložnost, da otroci izkusijo nove stvari in sklenejo prijateljstva.

Naj bo letošnje poletje popolnoma odštekano!

K poletni zabavi pristopamo praktično. Vaš osebni trener vas bo naučil vsega, kar morate vedeti o saltah in ostalih akrobacijah. Naučili se boste, kako se potopiti v jamo s peno in narediti salto na kopnem ali v vodo.

Sklepajte nova prijateljstva, uživajte v poletju in se zabavajte

Poletje je za otroke odličen čas za udeležbo na taborih. Na taboru lahko spoznajo nove prijatelje, najdejo zanimanja, se zabavajo in ustvarjajo spomine s svojimi vrstniki. Pomembno je, da imajo na poletnem taboru program, s katerim se lahko poistovetijo – to jim pomaga ustvariti prijateljstva s podobno mislečimi ljudmi.

V športnem klubu Salto smo navdušeni nad gimnastiko in jo želimo deliti z vami.

Vadbo na kampu vodijo izkušeni in usposobljeni trenerji športne gimnastike. Na treningih je vedno prisotnih dovolj trenerjev, zato je zagotovljena varnost in spodbudne besede. Treningi so prilagojeni vsakemu posamezniku, zato pričakujte, da bo vaš otrok hitro napredoval v gibanju.

Kako poteka naš poletni kamp

Vsako jutro nas ob 8h pričaka slasten zajtrk, nujno se še malo poigramo in se pripravimo za trening. Trening na kateremu se ogrejemo z zabavnimi igricami, odplešemo našo poletno koreografijo in se razgibamo. Skupine razdeljene po znanju bodo tekom treninga izvajale vaje na partreju (akrobatika), trampolinih, gredeh in pri trenerju Žanu zaplesale. Kar hitro je kosilo, ki je prilagojeno okusu otrok. Vsak dan imamo popoldne drugačno zabavno dejavnost, od izleta v napihljivi svet do najbolj zabavne barkice kjer se vsi spremenimo v gusarje. Zadnji dan ko smo že vsi prijatelji pa imamo zvečer pižama zabavo kjer našo dvorano spremenimo v pravi disco. In že je konec super tedna in vsi polni novih doživetij iščemo po spletni strani Salta kaj ve še dogaja pri nas čez poletje. In veste kaj? Nič ne skrbite celo poletje ste lahko z nami.

Utrinki iz prejšnjih let

SALTO - DOŽIVETJE ZA POLETJE

Starši v službo, otroci pa na najbolj zabaven poletni kamp na obali! 

KDAJ ?

Gimnastični kamp od 18.07.2022 do 23.07.2022

CENA ?

CENA za 6 dni - 199€
(od 8h- 16h, zajtrk, trening, kosilo, zabava, malica izleti,..)

Zabaviščni park na vodi,
Pižama party v telovadnici (prespimo),
Gusarski dan na barčici + kopanje,
Ogled filma v kinu,
In še mnogo zabavnih dejavnosti

RAZPRODANO