fbpx

Zakonodaja

Zasebnost

Športni Klub SALTO, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko postopka registracije, skrbno varovala v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bo uporabljala izključno za uspešno spletno izkušnji s spletišču in na vašo željo tudi za namene neposrednega trženja, brez vaše privolitve pa jih ne bo posredovala tretji osebi ali jih uporabila v druge namene,

Da bi skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, se ti izbrišejo oziroma uničijo se nosilci podatkov.

Piškotki

Uporabljamo piškotke in log datoteke, kar nam daje koristne podatke o uporabi spletnega mesta.

Piškotki so majhne znakovne datoteke, ki jih lahko spletno mesto pošlje uporabnikovemu spletnemu brskalniku, ki jih shrani na trdem disku. Piškotki lahko poenostavijo uporabo spletnega mesta tako, da shranjujejo in urejajo status, aplikacije, nastavitve in druge uporabnikove informacije.
Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom www.salto.si. Tudi če piškotke sprejmete jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi spletno mesto optimizirali in prilagoditi vašim željam.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:

  • piškotki WordPress-a in njegovih vtičnikov
  • piškotki Google Analytics-a
Uporabniki podatkov

Uporabniki podatkov so pooblaščeni delavci Športnega kluba SALTO in na podlagi izrecne zahteve tudi drugi uporabniki, ki imajo za pridobivanje podatkov podlago v zakonu ali na podlagi osebne privolitve posameznika. Na vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in uporabe podatkov ali želje po dodatnih informacijah smo vam na voljo na telefonski številki 070 300 200 ali prek elektronske pošte info@salto.si.

Sprememba izjave

Pridržujemo si pravico do sprememb te izjave.

Datum objave: 22.5.2013